Insolvenţă la RAGCL Câmpia Turzii

nello construct

R.A.G.C.L. Câmpia Turzii va fi propusă procedurii de insolvenţă în cadrul şedinţei de extraordinare a Consiliului Local Câmpia Turzii, care a fost programată joi. Acest lucru vine ca urmare la activitatea comună pe care o desfăşura cu S.C. Compania de Apă.

Conform HCL se va discuta încetarea funcţionării serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem  centralizat şi retragerea dreptului de administrarea domenii lor care alcătiesc fondul locativ de la R.A.G.C.L. Câmpia Turzii.  Serviciul de salubritate va fi predat în administrarea S.C. SLCIAS.S.A şi serviciul comunitar de utilităţi publice cu apă, canalizare şi epurare ape uzate vor fi atribuite direct prin contract de concesiune către S.C. Compania de Apă Arieş, în caliatate de unic operator.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: