Înregistrarea integrală a emisiunii de la NCN, în care a fost invitat jurnalistul Gelu Florea

foto_032018_gelu-florea-ncn

Jurnalistul Gelu Florea, de la TurdaNews, a fost invitat în emisiunea ”În vizor”, de la postul NCN Cluj-Napoca, realizată de Victor Lungu, miercuri 7 martie 2018, pentru a discuta și a analiza situația din zona municipiilor Turda și Câmpia Turzii.

 

Gelu Florea a discutat despre situația administrațiilor locale din Turda și Câmpia Turzii, despre situația primarilor din cele două localități, despre bugetele celor două localități în anul 2018, despre sumele alocate de la Consiliul Județean și Guvern, despre fondurile europene, dar și despre ideea unei ”fuziuni” între cele două localități, idee alimentată de apropierea dintre cele două localități și interesele comune care ar putea exista ca proiecție în viitor.

”Cred că este un demers interesant al celor de la NCN Cluj-Napoca, de a aborda și subiecte din zona Turda-Câmpia Turzii, pentru că vorbim de o comunitate importantă la nivelul județului. Mi-a făcut plăcere să analizez situația celor două localități și să răspund provocărilor lansate de realizatorul emisiunii, Victor Lungu.”, a declarat jurnalistul Gelu Florea.

Înregistrarea integrală a emisiunii o puteți vedea mai jos:

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top