Informaţii gratuite despre programele din mediu rural

nello construct

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit va avea începând din 5 ianuarie un număr de telefon gratuit. Aici pot fi semnalate problemele apărute în accesarea şi utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală.

Numărul gratuit este 0-800-800-644 si este disponibil oricărei persoane interesate, de luni până vineri, între orele 8:30 şi 16:30. Potrivit directorului general al Agenţiei, Sorin Radu, numărul de telefon ar putea încuraja beneficiarii să iniţieze proiecte de investiţii şi să semnaleze problemele referitoare la accesarea fondurilor europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: