m install
nello construct

INEDIT: Parc de amuzament pentru copii „Muntele Basmelor” în pădurea de la Buscat!

floris

Chiar dacă nu e sezon pentru sporturile de iarnă, zona Buscat își păstrează atractivitatea, iar administratorii resortului vin cu idei noi pentru a atrage turiști în zonă.

Acum pădurea de la Buscat s-a transformat în „Muntele Basmelor”, un parc de amuzament pentru copii care va funcționa în perioada august-octombrie.

Balauri, dragoni, dinozauri, unicorni și prințese, toate vă așteaptă să le vizitați și să pătrundeți în lumea magică a copilăriei.

„Parcul de Amuzament pentru copii Muntele Basmelor, aici veți avea parte de o experiență de neuitat. Parcul nostru este înconjurat de o atmosferă magică, în mijlocul naturii, în pădurea din cadrul Buscat Resort la doar 55 km de Cluj-Napoca. Pe lângă personajele preferate din povesti precum: Elsa, Olaf, Patrula cățelușilor, unicorni, dragon, balaur cu 3 capete de dimensiuni impresionante și multe altele , parcul oferă o gamă largă de activități recreative pentru copii. Micuții își pot testa agilitatea și curajul pe diverse structuri : ateliere de cățărat, căsuțe în copaci, tiroliene, leagăne, tobogane etc., toate amenajate special pe un traseu de 2 km. Fiecare colțișor al parcului nostru este conceput cu grija pentru a stimula imaginația copiilor și a le oferi momente de joacă de neuitat” spun administratorii parcului.

Biletele se pot achiziționa atât fizic la locație, cât și online pe https://muntelebasmelor.ro/

Pentru adulți prețul unui bilet costă 50 de lei; copiii între 3 și 14 ani plătesc 35 de lei iar copiii până în 3 ani au acces gratuit!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: