WhatsApp Image 2021 03 13 at 20.25.45

INEDIT! 6 RĂZBOINICI de la ”Survivor” la Câmpia Turzii, la proba culinară cu un… FAIMOS!

Șase ”războinici” care au participat la concursul ”Survivor” de pe Kanal D au fost prezenți la Câmpia Turzii, la Avram Gal, la un festin culinar oferit de politicianul din localitate.

Cei 6 ”războinici” sunt: Alin, Roxana, Lucian, Marilena, Andreea și Mihaela. Prezența lor la Câmpia Turzii s-a intermediat prin Alin Sălăjean, ”războinicul” din Câmpia Turzii, supranumit ”Buturuga mică”.

”Fiul meu este mare fan al emisiunii Survivor și știind că mă cunosc cu Alin, m-a întrebat dacă nu poate veni la noi. Așa că l-am rugat pe Alin să facă acest gest și i-am invitat la mine, la un festin culinar.”, a explicat Avram Gal prezența ”războinicilor” la Câmpia Turzii.

Avram Gal a făcut și o glumă, în ton cu concursul.

”Au fost 6 ”războinici” în vizită la un faimos! Am ”jucat” pentru imunitate, la o masă cu bunătăți, și pot spune că am câștigat toate probele. Așa că am totemul pentru imunitate și nu mă poate elimina nimeni din drumul meu!”, a declarat, cu umor, liderul politic din Câmpia Turzii.

Alin Sălăjean și Avram Gal se cunosc de mulți ani. La un moment dat, în calitate de membrii ai aceluiași partid, Alin Sălăjean a fost propulsat în Consiliul Local Câmpia Turzii, ales pe listele partidului lui Avram Gal.

În prezent, Alin Sălăjean a abandonat politica și s-a dedicat proiectelor sale din domeniul organizării de evenimente, dar și de media.

Comentarii

ULTIMELE articole: