fbpx

fotografie TurdaNews

LUCIAN NEMES Banner V2 1380x300

Scrie un comentariu

altFirma din Alba Iulia, ofertantă la licitaţia pentru transportul local public din Turda, nu acceptă decizia Comisiei Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor şi merge mai departe, în instanţă.

La jumătatea lunii decembrie 2009, cinci firme au participat la licitaţia organizată pentru asigurarea dreptului de-a efectua transportul de persoane la Turda. Acestea sunt RATL Turda, SC Autotrust Corporation SRL Cluj Napoca, Societatea de Transport Public SA din Alba Iulia, SC Maxi Taxi Trans SRL Turda şi SC Tours Claus SRL Cluj Napoca. Câştigător a fost declarat Tours Claus SRL din Cluj Napoca, parte a Grupului Alis.

Nici nu a fost bine stabilit câştigătorul că firmele participante au contestat rezultatul licitaţiei, decizie respinsă ulterior de Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, ca fiind nefondată.

Acum, spune directorul tehnic al primăriei Turda, Emil Dardai, firma din Alba Iulia doreşte să atace în instanţă decizia comisiei de soluţionare a contestaţiilor, iar până procesul ajunge pe rol (Curtea de Apel Cluj) şi se dă verdictul final mai avem de aşteptat câteva luni bune pentru a avea la Turda un nou operator de transport în comun.

La ora actuală RATL Turda are aproximativ 150 de angajaţi. Alin Popescu, directorul RATL (încă director, pentru că există zvonuri conform cărora „umblă” cu demisia în buzunar  n.r), spune că în cadrul regiei se întocmesc liste pe care se pot înscrie cei care doresc să iasă în şomaj, asta ca să nu mai aştepte o eventuală decizia a celui care în cele din urmă va fi declarat drept câştigător al licitaţiei şi nu doar favorit.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator