fbpx

fotografie TurdaNews

LUCIAN NEMES Banner V2 1380x300

Scrie un comentariu

47 de autobuze ale RATL, de pe diferite trasee, au fost oprite de către agenţii firmei acreditate cu serviciul de pază pe mijloacele de transport ale regiei locale. Asta în cadrul unui filtru organizat împreună cu un echipaj al Poliţiei Comunitare, în vederea depistării celor care circulă fără bilet şi aduc astfel prejudicii societăţii.

 

Doru Sigmerean, directorul zonal al firmei Discret Alarm Security, ne-a declarat că alături de cei patru agenţi ai poliţiei comunitare, controlorii au legitimate 42 de călători fără bilet.

 

„Nu îmi place să o spun, dar toţi erau de etnie rromă. S-au aplicat 11 contravenţii în valoare de 55 de lei, 8 persoane au fost invitate la sediul poliţiei comunitare pentru întocmirea de procese verbale, alte trei persoane mai recalcitrante, fiind conduse în acelaşi loc chiar în timpul acţiunii”, a precizat Doru Sigmerean.

 

Astfel de acţiuni de control se vor efectua săptămânal pe mijloacele de transport în comun ale RATL, cu scopul de a se reduce numărul celor care circulă fraudulos.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator