fbpx

fotografie TurdaNews

LUCIAN NEMES Banner V2 1380x300

Scrie un comentariu

Licitaţia organizată la finele anului 2009 pentru alegerea celei mai bune oferte şi implicit a operatorului care va asigura transportul de persoane la Turda a fost contestată, iar acum de aşteaptă decizia Comisiei Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor.

 

 

Potrivit directorului tehnic al Primăriei Turda, Emil Dardai, răspunsul este aşteptat la finele lunii ianuarie 2010, atunci când expiră cele 30 de zile în care comisia va evalua    solicitările participanţilor la licitaţie, mai exact a celor care au venit cu argumente împotriva deciziei în urma căreia clujenii de la Tours Claus SRL  au fost declaraţi câştigători.

 

Reamintim cele cinci firme care s-au bătut pentru a câştiga dreptul de-a efectua transportul de persoane la Turda: RATL Turda, SC Autotrust Corporaţion SRL Cluj Napoca, Societatea de Transport Public S.A din Alba Iulia, SC. Maxi Taxi Trans SRL Turda şi SC Tours Claus SRL Cluj Napoca. Câştigător a fost Tours Claus SRL Cluj Napoca.

 

RATL Turda a fost descalificată din licitaţie deoarece înregistrează datorii de câteva miliarde de lei vechi la bugetul de stat.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator