fbpx

fotografie TurdaNews

LUCIAN NEMES Banner V2 1380x300

Scrie un comentariu

Cele 40 de disponibilizări făcute în urmă cu câteva luni au reuşit să echilibreze bugetul regiei care până acum mergea doar în pierdere. Directorul Regiei Autonome de Transport Local Turda, Alin Popescu spune că la ora actuală societatea se află la 0 cu datoriile, cheltuielile cu salariile consumau peste 80% din bugetul regiei care şi aşa se afla la limită.

 

 

„Situaţia este oarecum echilibrată. Avem mai puţine salarii de dat...am făcut ceva economie, dacă ar fi să ne gândim la impozitele de la stat, plus cele 40 de salarii, sunt aproape 300 de milioane de lei vechi care acum rămân la noi şi îi investim „ explică Alin Popescu.

 

La ora actuală RATL Turda are circa 150 de angajaţi

 

Disponibilizările de personal s-au făcut ca urmare a pierderilor suferite de RATL de pe urma transportatorilor ilegali de persoane care de-a lungul timpului au adus grave prejudicii societăţii turdene. „Nu ne mai ajung banii de motorină şi de alte investiţii. Situaţia a scăpat de sub control, iar acum, ce mai putem face pentru oamenii care vor pleca e să le asigurăm salariul pentru şase luni de zile, ca să poată face faţă crizei. Asta pe lîngă ajutorul de şomaj”, declara directorul RATL în momentul punerii pe liber a celor 40 de angajaţi.

 

Din cei disponibilizaţi, 20 de persoane erau încasatoare, 10 controlori şi 10 muncitori în atelierul de reparaţii.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator