Scrie un comentariu

Cristian Maier, proaspăt membru PD-L, îl acuză pe consilierul judeţean Florin Cuc, vicepreşedinte al PSD Câmpia Turzii, că l-a sechestrat în maşina sa şi că l-a dus pe un deal, unde l-a ameninţat! Incidentul s-a petrecut în această săptămână, după ce Cristian Maier s-a întâlnit cu Florin Cuc şi i-a spus acestuia că membrii PSD lipesc afişe peste cele ale PD-L.

"Mi-a zis să mă duc să-i arăt. După ce m-am urcat în maşină, a luat-o spre Viişoara. A blocat uşile la maşină şi i-a spus celui din dreapta să-i dea pistolul cu electroşocuri din bord, ca să mă potolească, că am ceva cu ei. L-am prins de mână. I-am spus că şi Gigi Becali a răpit câţiva şi că a ajuns la puşcărie după aceea. Apoi s-au întors", a povestit Cristian Maier.

 

Cristian Maier a fost membru PSD şi a deţinut o funcţie în organizaţia de tineret a PSD. recent, el a decis să părăsească PSD-ul, iar vineri a primit carnetul de membru la PD-L. Gestul său nu a fost primit prea bine de către foştii colegi, care au început să-i aducă tot felul de acuzaţii privind situaţia sa şcolară, uitând că Maier deţinuse o funcţie în organizaţia de tineret a PSD, câns era membru al acestei formaţiuni politice.

 

Contactat telefonic, Florin Cuc a spus că acuzatorul a inventat toată povestea. "Eram mai multe persoane şi au văzut ce s-a întâmplat. Eu m-am luat de el pentru că cineva mi-a spus că a rupt afişe ale PSD-ului şi l-am dus să-i arăt pe unde. Am fost până la staţia Petrom, spre Viişoara, dar nu am ieşit din oraş, pentru că şi acolo erau afişe rupte de-ale PSD-ului. Apoi am fost prin centru. Nu l-am ameninţat şi n-am avut nimic cu copilul ăsta. Am eu treabă, dar cu alţii mai grei, nu cu el. Aberează copilul ăsta...", a comentat Florin Cuc.

 

 

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator