fbpx

profitshare 1300x300

Scrie un comentariu
Administraţia publică turdeană ar putea rezilia contractul cu firma care se ocupă de administrarea parcărilor publice din oraş. La mijloc este o „neînţelegere” financiară de 650 milioane de lei vechi!

 

Directorul Serviciului de Administrare a Patrimoniului Imobiliar Turda (API), Ovidiu Marian, spune că problema este mai veche, în repetate rânduri conducerea societăţii a fost averizată cu privire la sumele restante dar până acum plăţile nu au fost realizate.

 

„Nu au plătit redevenţa din trimestrul I de anul trecut. Le-am intentat şi proces în speranţa recuperării banilor... În aceste condiţii suntem obligaţi, conform legislaţiei, să reziliem contractul cu cei de la Tracia Trade. Le-am trimis în repetate rânduri somaţii dar nu au făcut nimic până acum, iar aşa nu se mai poate, trebuie să reducem şi noi din debite de la toate societăţile”, explică Marian.

 

Până la reglementarea situaţiei, serviciul API va asigura personalul care se ocupă de administrarea parcărilor din oraş, iar angajaţii Tracia Trade, mai exact 5 persoane care împărţeau tichete sau avertismente pentru parcări ilegale, sunt acum în concediu fără plată.

 

Conducerea Tracia Trade are altă variantă

 

Săptămâna viitoare, mai exact pe 16 septembrie, va avea loc o nouă rundă de discuţii între reprezentanţii municipalităţii şi cei ai societăţii Tracia Trade.

 

„Sunt nişte neconcordanţe între contabilitatea noastră şi cea de la Primăria Turda, este vorba de plăţi pe care noi le-a făcut dar la ei nu figurează, aşa că săptămâna viitoare vom merge cu copiile după documentaţia contabilă pentru a demonstra că avem dreptate. Este prematur să spunem dacă aceste persoane vor fi trimise în şomaj”, explică directorul executiv al Tracia Trade, Andrei Mureşan.

 

S.C. TRACIA TRADE EXIM S.R.L. este firma cu cea mai mare vechime, dar şi experienţă în acest domeniu, din Ardeal. În Târgu Mureş, societatea a început administrarea parcărilor din 1997, urmând ca apoi să adauge la portofoliul său parcarile publice cu plată din Turda, Alba Iulia şi Reghin.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator