INCREDIBIL! T9, Andrei Suciu, USR și Doboș Nicolae-Daniel, nici o REACȚIE după dezvăluirile TurdaNews!

foto_032017_t9-suciu-dobos

Deși mulți s-ar fi așteptat ca Asociația T9, președintele acesteia – Andrei Suciu, USR sau Doboș Nicolae-Daniel, să aibă vreo reacție după dezvăluirile TurdaNews privind dubla crimă comisă în Germania, nimeni nu a scos nici un cuvințel!

Dezvăluirile privind dubla crimă au fost devastatoare pentru T9/USR și Andrei Suciu, turdenii aflând ce adevăruri tulburătoare ascund membrii T9/USR în interiorul lor.

Dublă crimă, comisă cu cruzime și cu premeditare!

Practic, prin decizia Curții de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.

Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007.

În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice.

La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .

Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare.

Asta ar fi povestea, pe scurt…

Nici o reacție!

Asociația T9, președintele Asociației – Andrei Suciu, USR (care la Turda e aproape unul și același lucru cu T9) sau Doboș Nicolae-Daniel, vicepreședinte atât al USR Turda, cât și al USR Cluj și fost candidat pe lista pentru Senatul României a USR, nu au avut nici o reacție după dezvăluirile concrete privind dubla crimă comisă în Germania și pedeapsa cu închisoarea efectuată în sistemul de detenție german.

Singurele reacții au venit din partea unor ”postaci”, care au încercat să acrediteze ideea că dubla crimă nici nu e ceva așa de odios! ”Poate omul si-a făcut datoria in momentul respectiv”, a comentat Vlad Salcudean. În schimb, multe alte persoane din Turda și-au dat seama cu cine au de-a face, iar Andrei Suciu este considerat vinovat pentru că s-a asociat cu astfel de persoane, în timp ce T9/USR intră în dizgrația majorității turdenilor, mai ales după ce și-au dat seama că aceștia și-au băgat capul în nisip, ca struțul, după terifiantele dovezi prezentate cu privire la dubla crimă din Germania.

Însă, chiar dacă oficial nu au nici o reacție, neoficial au pus la cale un plan de atac împotriva TurdaNews, care vizează dispariția publicației!

Citește și:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top