Incident halucinant într-un parc din Cluj! O fetiță de circa 10 ani, dezbrăcată și mângăiată în public!

Screenshot 2021 07 08 at 19.56.41

Un bărbat din Cluj, acuzat de pedofilie, este cercetat acum de polițiști, după ce o femeie a sunat la 112 și a raportat un posibil act de pedofilie, după ce a observat în parcul de la Expo Transilvania, un bărbat care dezbrăcase o fetiță de circa 10 ani și o mângăia în zonele intime. El a adus fetița acolo cu un moped!

„Eram cu băiețelul meu de mână, mergeam către stația de autobuz. Am trecut pe lângă parc și l-am văzut pe bărbat că îi ridica fetiței fusta. Mi s-a părut dubios, însă am trecut mai departe. După câțiva pași m-am întors, să văd ce fac, pentru că nu mi se părea un comportament normal. În acel moment fetița, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat „Ce faceți acolo?”. Mi-a răspuns că face fetița pipi. Și am zis: „Păi așa face un copil pipi? Eu acum chem Poliția”. Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată, el între timp i-a dat fetiței chiloțeii și a urcat pe moped. Am apucat însă, să îi fac poze”, a spus pentru ȘtiriMed, Oana, femeia care a intervenit în acest caz extrem de grav.

Femeia care a intervenit a spus că a rămas consternată, totuși, pentru că deși erau mai multe persoane în zonă, nimeni nu a intervenit, chiar dacă a strigat ”Pedofilul! Pedofilul!”

„Era multă lume în zonă. Fetița era întinsă în iarbă, dezbrăcată, chiar lângă o doamnă care stătea cu spatele. În stație erau oameni, în direcția în care a plecat el cu mopedul, erau alți oameni. Nimeni nu l-a oprit, în ciuda faptului că eu strigam. Dacă nu aș fi fost însoțită de băiețelul meu, aș fi încercat eu să îl opresc sau aș fi ținut fetița lângă mine. Însă, sincer vă spun, mi-a fost și puțin frică. Mă gândeam că poate scoate un cuțit sau ne atacă, pe mine sau pe băiat”, a mai povestit pentru sursa citată, femeia.

După ce a mers la Poliție să dea declarații și să prezinte pozele presupusului agresor, a auzit că bărbatul a fost identificat de polițiști la scurt timp și a fost adus la sediul Poliției pentru declarații. La fel fetița și mama acesteia.

IPJ Cluj a confirmat incidentul și a precizat că bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală. 

„Bărbatul a fost condus la sediul unității de Poliție, în acest moment fiind efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru StiriMed.ro

Bărbatul este recidivist! El a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce în septembrie 2014 a pipăit mai multe fetițe într-o baie. Condamnarea a fost dată în anul 2017, iar în anul 2020 a fost eliberat pentru ”bună purtare”, precizează stiridecluj.ro.

Vă reamintim că, recent, un bărbat din Huedin a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant de tatăl unui băiețel de 7 ani, în timp ce bărbatul încerca să întrețină un raport sexual cu minorul, care avea pantalonii și lenjeria intimă date jos.

”La data de 04.07.2021 procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, faptă prev. de art. 221 alin. 1 Cod penal și tentative de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. c Cod penal.

În fapt, s-a reținut că în luna august 2019 bărbatul în vâstă de 37 de ani ar fi determinat un minor cu vârsta de 11 ani la acel moment să efectueze împreună cu el acte cu caracter sexual, iar în același context au fost puse în practică acte de natură sexuală, atât asupra minorului cât și asupra bărbatului în cauză.

De asemenea, la data de 01.07.2021, aceeași persoană, cu intenția de a întreține un raport sexual normal cu un minor de 7 ani, i-a dat pantalonii și lenjeria intima jos, moment în care au fost surprinși de tatăl minorului, în acest fel activitatea infracțională fiind întreruptă.

În cursul zilei de 03.07.2021, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către organele de poliție din cadrul Poliției orașului Huedin, iar la data de 04.07.2021 procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a formulat propunere de arestare preventivă, iar la aceeași data judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.”, a precizat Parchetul de pe lângă tribunalul Cluj.

Foto: www.stirimed.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top