nello construct

Închiderea sezonului moto 2023 în Turda și Câmpia Turzii! Rebel Riders vă invită la paradă!

Vă vine să credeți că mai sunt doar două luni și jumate până la noul an? Timpul a zburat destul de repede, dar cu toate acestea, în 2023 Turda și Câmpia Turzii a adunat momente speciale pentru fiecare cetățean în parte.

Unul dintre aceste momente a fost sezonul moto 2023, prin care motocicliștii din împrejurimi s-au urcat pe două roți și au participat la diferite evenimente pentru a-i face conștienți pe ceilalți participanți la trafic de faptul că și ei sunt importanți în trafic.

De fiecare dată, la baza organizării a stat Rebel Riders care a făcut tot posibilul să nu lipsească din viața comunității, implicându-se activ în activitățile de binefacere, dar și în activitățile de entertaining.

Acum, în doar câteva zile, sezonul moto în Turda și Câmpia Turzii se va încheia, dar nu oricum, ci printr-o perioadă la care sunt invitați toți motociliștii din împrejurimi.

Astfel, în data de 28 Octombrie, începând cu ora 11.00, atât motocicliștii, cât și cei pasionați de motociclete, sunt așteptați în Parcul Municipal Turda, de unde se va pleca în paradă la ora 13.00.

Ce puteți face în orele până la plecare? Să vă întâlniți cu prietenii noștri pe două roți, să socializați și poate chiar să legați noi prietenii.

Până la următorul sezon moto, haideți să îi mai vedem încă o dată pe motocicliștii noștri și să le arătăm că suntem conștienți de importanța lor în trafic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: