m install
nello construct

Încep plățile pentru păgubiții City Insurance

floris

Azi începe plata primelor sume către păgubiţii City Insurance, cel mai important jucător pe piața asigurărilor auto obligatorii, intrat în faliment în luna septembrie.

Fondul de garantare a asiguraţilor (FGA) a anunţat vineri, într-un comunicat, că va achita 2,342 milioane de lei, pentru un număr de 1.003 cereri de plată.

Până la 26 noiembrie 2021, FGA a primit 68.931 cereri de plată precum şi 35.687 cereri de deschidere de dosare. Fondul de Garantare a Asiguraților precizează că va face eforturi pentru a asigura un ritm constant de analiză şi plată a cererilor în ordinea primirii solicitărilor.

Stadiul procesării cererilor de plată poate fi urmărit online, pe site-ul instituţiei.

În luna septembrie, TurdaNews informa despre faptul că asiguratorul City Insurance a fost declarat în faliment, nemaiputându-se încheia asigurări prin această firmă.

Situația nu este una tocmai ușoară pentru persoanele care și-au încheiat diverse tipuri de asigurări prin intermediul acestui asigurator, care avea cele mai mici prețuri de pe piață.

Efectul falimentului este dat acum de scumpirea polițelor RCA. Asigurările auto de pe piaţa din România au ajuns la scum­piri între 5% şi 145% din luna februarie 2021 pâ­nă în prezent, la principalii jucători RCA din pia­ţă. După falimentul City Insurance, unii asigurători au scumpit din nou polițele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: