Încep lucrările la incubatorul de afaceri de la Câmpia Turzii

foto_042011_incubator-afaceri

Administraţia locală din Câmpia Turzii a semnat contractul de realizare al incubatorului de afaceri de la Câmpia Turzii, investiţie mijlocită de Cristian Haiduc, preşedintele AIPPIMM (Agenţia pentru Implementarea a Programelor şi Proiectelor pentru IMM-uri).

Lucrările vor fi executate de societatea Eddan Construct SRL din Câmpia Turzii, care a oferit cel mai bun preţ de realizare din totalul de 13 societăţi care s-au prezentat la licitaţie. Deşi estimarea iniţială a lucrărilor era de circa 3,2 milioane de lei, în urma licitaţiei suma a ajuns la puţin peste 2 milioane de lei. Conform contractului, lucrările ar trebui executate într-un an de zile.

Cristian Haiduc, preşedintele AIPPIMM, susţine că lucrările sunt întârziate şi nu-şi explică de ce ele nu au început încă de anul trecut, pentru că banii au fost alocaţi încă din 2010. Conform acestuia, lucrările ar trebui finalizate până la sfârşitul acestui an, ca să se poată asigura şi partea de dotare a incubatorului de afaceri.

Imobilul va cuprinde 16 birouri, dar şi patru spaţii de producţie, şase încăperi pentru depozitare şi o sală de conferinţe. Administraţia din Câmpia Turzii susţine că în primul an de la înfiinţare incubatorul va oferi sprijin pentru 20 de societăţi din zonă, aflate la început de drum.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top