m install
nello construct

Incendiu puternic: O casă s-a făcut scrum din cauza coșului de fum neizolat corespunzător!

floris

O casă din lemn s-a făcut scrum la Someșul Rece în urma unui puternic incendiu. Totul ar fi pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de elementele combustibile din preajmă.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu de casă în localitatea Someșu Rece – Uzina.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 23:10, iar la fața locului s-a deplasat imediat echipajul de la Garda de Intervenție Gilău. Ulterior, forțele au fost suplimentate cu două autospeciale de mare capacitate și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. Incendiul s-a manifestat generalizat la o casă de aproximativ 120 de mp, cu posibilitatea de extindere la vecinătăți.

Drept urmare, pe lângă operațiunile de stingere, pompierii au acționat pentru protejarea imobilelor din vecinătate. Astfel, flăcările au fost stinse în limitele găsite.

Pe parcursul intervenției, o femeie care a suferit un atac de panică a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă nu a fost transportată la spital”, transmite ISU Cluj.

Misiunea a durat aproximativ 4 ore, iar cauza probabilă a incendiului este coșul de fum izolat necorespunzător, mai informează pompierii clujeni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: