m install
nello construct

INCENDIU în județ! Flăcările au distrus în TOTALITATE o casă! (FOTO)

floris

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a distrus în totalitate o casă de vacanță în localitatea Dealu Negru, comuna Călățele.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 15:35, iar la fața locului s-au deplasat imediat două autospeciale cu apă și spumă. Din moment ce incendiul se manifesta generalizat la sosirea pompierilor, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Garda de Intervenție Gilău.

Flăcările au afectat casa, construită din lemn și beton, pe o suprafață de 160 mp. De asemenea, focul s-a extins parțial și la o anexă gospodărească, în vecinătatea căreia se afla un rezervor cu motorină. În acest caz, pompierii au reușit protejarea rezervorului.

Echipajele sunt încă la fața locului și înlătură efectele negative ale incendiului, care a pornit cel mai probabil de la o afumătoare. Din fericire, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: