nello construct

Încă un mesaj RO-Alert, în miez de noapte, pentru zona Turzii!

În urmă cu câteva momente a fost emis un nou mesaj de tip RO-Alert, pe telefoanele mobile ale locuitorilor din Turda, Câmpia Turzii și câteva localități apropiate, privind apariția unor fenomene periculoase de averse torențiale și descărcări electrice.

”Avertizare meteo, descărcări electrice, averse torențiale care vor cumula local 35-40 l/mp până la ora 2.00. Luați măsuri de autoprotecție!”, este mesajul transmis prin sistemul RO-Alert.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou avertisment imediat de Cod Portocaliu de averse torențiale, la câteva ore de la precedentul. Avertismentul este valabil între orele 0.50-2.00.

Citește și: RO-Alert: Alertă extremă de vijelie, grindină și averse torențiale, în zona Turzii! Luați măsuri de protecție!

Sunt vizate localitățile Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Ceanu Mare, Luna, Moldovenești, Călărași, Săndulești, Ploscoș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: