nello construct

Încă un dosar de act sexual cu un minor a ajuns în instanță, la Judecătoria Turda!

Judecătoria Turda a costatat azi legalitatea sesizării instanței în ceea ce privește rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată.

”În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 2155/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul G Ş trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 1, alin. 4 lit. e din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 1, alin. 2, alin. 5, lit. e din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul G Ş pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 1, alin. 4 lit. e din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 1, alin. 2, alin. 5, lit. e din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal.”, a decis Judecătoria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: