coronavirus luna

Încă un caz de coronavirus la Luna!

Al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat la Luna. O femeie care a fost internată de urgență la Cluj. Acest caz nu are legătură cu celelalte 4.

TurdaNews l-a contactat pe primarul Aurel Giurgiu care a confirmat existența unui nou caz de coronavirus la Luna, după ce zilele trecute a izbucnit un focar în comunitatea de romi.

Potrivit edilului este vorba despre o femeie care a avut un deces în familie recent și e foarte posibil ca de la înmormântare să fi contactat virusul.

„Femeia a fost transportată la spital, nu are legătură cu celelalte cazuri, acolo situația este sub control. Am luat toate măsurile necesare pentru a limita deplasările, sperăm că nu vor mai fi alte cazuri” explică Giurgiu.

Reamintim că la Luna a izbucnit zilele trecute un focar de coronavirus în comunitatea de romi unde patru persoane din aceeași familie au fost depistate cu temutul virus.

Primarul Aurel Giurgiu ne-a declarat că lucrurile sunt ținute sub control, întreaga familie a fost izolată, iar în zonă există în permanență un echipaj de poliție și jandarmerie pentru a limita deplasările și a impune respectarea normelor igienico-sanitare.

Comentarii

ULTIMELE articole: