Încă un caz COVID apărut recent la Câmpia Turzii, altul este la Mihai Viteazu

coronavirus 4

Municipiul Câmpia Turzii nu mai este liber de COVID. Perioada de relaxare a fost de scurtă durată. Dacă zilele trecute semnalam apariția primului caz COVID, iată că acum sunt două infectări.

Nu sunt cifre alarmante dar nici liniștitoare am putea spune într-o perioadă în care tulpina DELTA/indiană face ravagii în întreaga lume.

Citește și: Revine COVID-ul la Câmpia Turzii? 

Potrivit datelor furnizate de DSP Cluj pentru perioada 21.06.2021-4.07.2021, La Cluj Napoca s-au înregistrat; 15 cazuri COVID, Dej 1 caz, Câmpia Turzii două cazuri și o incidență de 0,07 la mie;  Huedin, Apahida, Cojocna, Cuzdioara, Gilău, Mihai Viteazu, Pănticeu, Vad și Vultureni câte un caz; cindi cazuri la Florești, alte două la Cătina etc. În perioada menționată au fost 36 de cazuri în tot județul, cu o incidență de 0,05 la mia de locuitori.

Amintim că miercuri, 7 iulie, în județul Cluj a fost raportate doar 2 cazuri noi de COVID-19, același număr ca în ziua precedentă. Rata medie de infectare se menține și ea la 0,04 cazuri la mia de locuitori. În spitalele specializate din județ sunt internați în prezent 92 de pacienți confirmați cu COVID-19, dintre care 4 în stare gravă pe secțiile ATI. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top