marian morar
m install
nello construct

Încă 7 cazuri COVID la Câmpia Turzii de ieri până astăzi

zamblau eugen

Dacă ieri la Câmpia Turzii erau 250 de cazuri COVID, astăzi numărul acestora a crescut la 257 și o incidență de 9, 34 la mia de locuitori.

Nici la Turda nu ne „lăudăm” prea tare, dar față de ieri este un caz mai puțin, astăzi sunt raportate 312 infectări și o incidență de 5,61 la mie.

În Cluj-Napoca situația epidemiologică se îmbunătățește. Orașul se îndepărtează de restricții dure și înregistrează o rată de incidență COVID-19 de 6.36 infectări la mia de locuitori, mai puține decât erau miercuri.

Municipiul a scăpat de restricțiile impuse în timpul săptămânii marți, după ce rata infectărilor a scăzut sub pragul de 7 la mie, însă, având în vedere că rata infectărilor este peste 4,5/1.000, rămân, în continuare, în vigoare restricțiile de weekend. 

Revenind la localitățile din zona noastră la Băișoara sunt 7 cazuri COVID -incidență de 3,55; Ceanu Mare 28 cazuri, în creștere față de zilele precedente- incidență 7,48 și se apropie cu pași repezi de aplicarea unor restricții pe durata întregii săptămâni!

Frata – situație relativ constantă 20 de cazuri/ incidență 5,13; Iara -18 cazuri/incidență 4,70, Luna – 23 cazuri/incidență 4,94, Mihai Viteazu 42 cazuri/incidență 7,16, Moldovenești 13 cazuri/incidență 3,98; Săvădisla 31 de cazuri/ incidență 7,51 altă localitate în care au mai fost restricții mai dure și acum se apropie din nou de acest prag!

Viișoara 36 de cazuri, nu se stă prea bine nici aici, incidența este mare de 6,07 /mie.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2