m install
nello construct

Inaugurarea podului de peste Arieş s-a lăsat cu foc de artificii

floris

De sâmbătă, turdenii mai au la dispoziţie un pod peste Arieş, o punte de legătură între cele două maluri. Dacă până acum aceştia trebuiau să ocolească o bună bucată de drum sau să-şi rişte viaţa trecând cu barca râul, de ieri lucrurile stau cu totul altfel. Podul s-a relizat la solicitatrea cetăţenilor din zona respectivă, care au aşteptani ani buni ca administraţia publică locală să-şi facă timp şi pentru ei!

La inaugurare au fost prezenţi primarul Tudor Ştefănie, viceprimarul Mircea Irimie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Radu Bica, numeroşi consilieri locali, un sobor de preoţi care au ţinut o slujbă de sfinţire a podului, dar şi beneficiarii pasarelei. “Ne aducem aminte cu plăcere sau poate cu tristeţe, ce a însemnat mijlocul de traversare peste Arieş până nu demult… Locuitorii din Sfântul.Ion sau Petru Maior beneficiază acum de cel de-al doilea pod. Investiţiile nu se vor opri aici, vrem să dublăm această travesare cu un pod în 2009, astfel încât să avem două sensuri de circulaţie înspre Petru Maior, pentru a avea o nouă legătură cu zona centrală a oraşului”, a rostit primarul Tudor Ştefănie în discursul inaugural.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: