Înapoi la ținuta office – Cum s-a schimbat moda bărbătească după pandemie

Înapoi la ținuta office - Cum s-a schimbat moda bărbătească după pandemie

Munca de acasă a adus multe schimbări în stilul vestimentar al bărbaților. Lucrând în mediul online, din confortul propriei sufragerii, cele mai purtate outfit-uri au fost pijamalele, eventual cămășile asortate cu pantalonii de casă, în cazul ședințelor desfășurate pe video. Acum, cei mai mulți corporatiști au revenit la job în formă fizică, iar ținuta office este din nou în trend

Află cum s-a schimbat moda masculină imediat după pandemie și ce obiecte vestimentare nu trebuie să-ți lipsească din garderobă!

  • Elegant, dar casual

Profesionalismul îți poate fi citit chiar și din stilul vestimentar. O cămașă trendy, cu mânecile suflecate, pe timp de vară, și niște blugi simpli în partea de jos formează o ținută office, care demonstrează nu numai faptul că nu îți neglijezi aspectul fizic, ci și că faci asta într-un mod effortless. A fi stilat îți vine natural și nu ai de ce să te ascunzi în spatele unor tricouri largi, dar comode, când poți obține aceeași senzație de confort, îmbrăcând cămăși din materiale bune, care îți oferă și o notă de eleganță.

Dacă lucrezi în mediul business și propunerea de outfit de mai sus nu este suficientă pentru a impresiona, poate că ar trebui să afli cum să ai ținute office în tendințe, indiferent de anotimp.

  • Sacoul, esența garderobei masculine

Cu siguranță nu te surprinde faptul că sacoul este piesa vestimentară care nu va ieși niciodată din moda masculină. Este un element clasic, ce poate fi în permanență reinventat, conferind ținutelor tale fie un aer serios, solemn, fie profesionalism și bun gust. Dacă ai renunțat temporar în timpul pandemiei la purtatul sacourilor, acum este timpul să vezi ce mai ai prin dulap. Altfel, dacă te interesează achiziționarea unui sacou nou, poți să vezi aici prețurile pentru sacourile bărbătești de la Gama.ro

Ține cont de faptul că moda, chiar și în mediul business, s-a îndreptat înspre ținutele cu tentă androgină, așa că nu te feri de culori mai feminine, precum nuanțele de roz, peach sau nude. Trebuie să fii cu adevărat curajos ca să porți la birou sacouri în nuanțe pastel!

  • Accesoriile fără de care nu te poți întoarce la serviciu!

  • Cravata

Cravata va desăvârși o ținută elegantă. Aceasta poate fi purtată zi de zi, sau doar în zilele cu ședințe importante, când trebuie să arăți cât mai profi cu putință.

  • Cureaua

La orice tip de pantaloni, fie business, fie casual, cureaua este nelipsită. Aceasta aduce un plus de eleganță oricărei ținute.

  • Ceasul

Ceasul este un accesoriu must have la ținuta office. Mai nou, din ce în ce mai mulți bărbați preferă ceasurile digitale. Dacă ești mai conservator, poți alege oricând un ceas clasic. 

  • Geanta business

O geantă business este mai modernă și mai ușor de folosit decât o servietă. Desigur, trebuie să iei în considerare dacă laptopul încape înăuntru, altfel, poate fi un accesoriu inutil.

Întoarcerea la birou este o provocare pentru orice bărbat, dar, cu hainele și accesoriile potrivite, în pas cu moda, nimic nu ar trebui să te ia prin surprindere!

sursa foto: Unsplash.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top