Înalt oficial al Statului Vatican, în vizită la Turda!

francesco monterisi

Eminența Sa Cardinalul Francesco Monterisi a efectuat azi o vizită la Turda, dar și la Mănăstirea Dumbrava. Cardinalul Francesco Monterisi, oficial al Statului Vatican, este prezent pentru o oficiere care va avea loc mâine, la Cluj-Napoca, respectiv la ceremonia pentru înmânarea diplomelor noilor colegi ai Academiei Internaționale Mauriziana, printre aceștia aflându-se și italianul Camillo Torta, acționar al societății Prival, care își desfășoară activitatea la Turda.

 

”Astăzi am primit o vizită cu adevărat specială. Eminența Sa, Cardinalul Francesco Monterisi şi Rectorul Academiei Internaționale Mauriziana, Baronul Fabrizio Melchi, au fost prezenți în oraşul nostru. Este pentru prima dată când la Turda soseşte un înalt demnitar al Bisericii Catolice.”, a comentat primarul municipiului Turda, Cristian Matei, care l-a primit pe oficialul Vaticanului.

Cu această ocazie, Cardinalul Francesco Monterisi a vizitat zona Turzii, inclusiv Mănăstirea de la Dumbrava, unde Camillo Torta, care este și președintele Asociației Întreprinderilor Italiene Cluj-Napoca, face adeseori donații.

Camillo Torta a primit titlul de Pro-Rettore la Academia Internazionale Mauriziana, la Vatican, în urmă cu circa 2 săptămâni, iar venirea înaltului oficial de la Vatican, la Cluj-Napoca, are legătură cu ceremonia oficială care are loc în țara noastră. Ceremonia are loc la Biserica Piariștilor din Cluj-Napoca, mâine de la ora 12.00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top