nello construct

În weekend, un val de aer rece loveşte România

vremea noiembrie

Vremea se va răci mai întâi în jumătatea de nord, apoi şi în restul teritoriului. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), temperaturile vor fi apropiate de pragul îngheţului în Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi în zonele montane.

Sâmbătă se întoarce frigul, adus de un val de aer polar. Vremea se va răci faţă de ziua precedentă şi va deveni normală pentru această perioadă în jumătatea de nord a ţării, unde vor fi înnorări şi local va ploua. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât mediile multianuale, cerul va avea înnorări temporare şi pe spaţii mici va ploua slab.

În zona de munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, iar trecător şi în centru şi sud-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţă.

De duminică, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată îndeosebi pentru vestul, nordul şi centrul ţării. În Capitală, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale şi vor fi condiţii pentru ploi slabe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: