mașina 1

În stare de solidaritate – finalul proiectului marca APIS

În stare de solidaritate, proiectul Asociației pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS a ajuns la final. Scopul proiectului a fost sprijinirea accesului egal și echitabil la resursele de existență.

În decursul a trei luni, peste 2300 de persoane din comunități rurale ale județului Cluj au beneficiat de ajutor material. APIS a acordat o atenție deosebită și copiilor din comunități, facilitând accesul a 70 de elevi la învățământ digital. Cum? Prin oferirea de mijloace tehnice – tablete – și prin asistență din punct de vedere educational.

În cadrul proiectului sunt prezentate și povești inedite ale oamenilor din comunitate, povești care merită citite, analizate și, prin care, APIS își propune să promoveze solidaritatea. Puteți găsi aceste scurte relatări atât pe pagina de Facebook a proiectului – În stare de solidaritate -, cât și pe pagina Asociației pentru Promovarea Incluziunii Sociale.

Mulțumim voluntarilor, sponsorilor și partenerilor media care au dat dovadă, la fel ca întotdeauna, de empatie, atenție și solidaritate față de comunitate și de problemele cu care aceasta se confruntă!

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.

 

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale

Responsabil Comunicare și Relații Publice

Anna Mărie-Hoffenpradli – 0758 807 443                                                                                                       

Comentarii

ULTIMELE articole: