În prag de sărbători, PNL vă dăruiește un nou set de minciuni și o manipulare, din obișnuință și “considerație” pentru cetățeni

foto_122017_echipa-psdturda

La ultima conferință de presă susținută de cei 5 consilieri locali PNL, aceștia s-au lăudat cum au susținut ei proiectele municipalității și au vegheat asupra modului în care sunt cheltuiți banii publici, când de fapt ei sunt campioni la ABSENȚE și la VOTURI ÎMPOTRIVĂ.

 

Vă prezentăm în exclusivitate faptul că cei 5 s-au opus, abținut sau absentat la peste 100 de proiecte de hotărâre în acest mandat, după cum urmează: George Felezeu – 107 proiecte, Lucian Cordiș – 109 proiecte, Ciprian Rigman – 124 proiecte, Marius Riter – 147 proiecte, Igor Cojocaru – 121 proiecte.

Așa cum am spus într-un comunicat anterior, este inadmisibil ca reprezentanții PNL să nu aibă nici cea mai mică urmă de respect față de cetățenii care i-au mandatat să îi reprezinte în Consiliul Local și să se opună sau să lipsească sistematic în momentele în care se votează proiecte importante pentru dezvoltarea orașului!

Acești consilieri nu au avut nici o inițiativă în acest an! Nu au adus nici măcar un leu la bugetul local! Pe lângă acest lucru, au avut în permanență o atitudine distructivă prin care au demonstrat că lupta politică este mai presus de binele comunității, opunându-se de cele mai multe ori demersurilor pentru dezvoltarea locală! 

Echipa Consilierilor PSD

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top