În loc să-și ceară scuze, după o mare MINCIUNĂ, T9/USR preferă să tacă!

foto_022017_t9-zoo-fals

Membrii T9/USR s-au asociat cu minciuna și refuză să-și ceară scuze pentru o mare minciună pe care au spus-o, delimitându-se astfel de mincinosul care a propagat-o, sub emblema T9. Încă mai așteptăm o umbră de bun simț și o încercare de a nu se asocia, în bloc, cu MINCIUNA!

Toate detaliile minciunii lansate de T9 le aveți mai jos:

T9 scoate artileria grea a minciunilor la atac! Așteptăm scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț!

După lansarea minciunii, care a fost demontată cu probe indubitabile, TurdaNews a solicitat o reacție de bun simț din partea T9:

”Așteptăm clarificări din partea Asociației T9, pentru că suntem convinși că nu toți sunt niște mincinoși, precum semnatarul postării de pe Facebook! De asemenea, așteptăm măsurile luate după sesizarea unui caz atât de grav de lansare a unor minciuni sfruntate. Evident, în cazul în care T9 nu se va asocia cu minciuna! Poziție pe care o respectăm, o acceptăm, dar nu o putem tolera! Pentru că o societate construită pe minciună și manipulare nu este o societate OK!

Mulțumim de înțelegere și așteptăm să vedem dacă toată Asociația T9 se va asocia cu minciuna sau e cazul doar a unei sau a unor persoane izolate, pe care vă rugăm să le prezentați public.”.

Deși au trecut mai bine de 3 zile de la lansarea minciunii, cei de la T9 încă nu au transmis o delimitare de practicile lansării de minciuni. În cazul în care nu vom primi scuzele până în cursul zilei de mâine, vom considera că T9 s-a asociat public, iremediabil și în totalitate, cu MINCIUNA, devenind astfel o asociație a mincinoșilor și a politicienilor (mulți din T9 sunt membri USR, iar asociația sprijină USR) pentru care minciuna este stindardul reușitei în viață.

Domnule Andrei Suciu, dacă mai aveți demnitate, delimitați-vă de MINCIUNĂ! Demonstrați că sunteți un altfel de om, nu o slugă a latifundiarului Emil Turdean!

Citește și: 

După ce au MINȚIT ordinar, cei de la T9 spun că ”Gelu Florea îi denigrează”! Chiar nu mai aveți pic de bun simț?!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top