nello construct

În decembrie pensiile se vor vira la timp cu toată minivacanța de Ziua Națională

De sărbători banii intră la timp pentru pensionari, spune șeful Casei Naționale de Pensii. Cu toate că vor exista cele 4 zile libere din minivacanța de Ziua Națională.

Poștașii livrează pensiile la domiciliile pensionarilor în perioada 1-15 a fiecărei luni, conform legislației în vigoare.

Totuși, angajații din sistemul public vor beneficia, între 30 noiembrie și 3 decembrie, de o minivacanță de patru zile. Acum au apărut noi informații privitoare la modul în care se vor livra pensiile în decembrie 2023

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu: ”Va exista o presiune pe poștași”

Potrivit acestuia, pensionarii nu vor fi afectați de zilele libere de la începutul lunii decembrie, iar poștașii vor ajunge la timp cu banii.

„Fac o precizare foarte importantă. Aceea că avem banii de pensii. Am auzit zvonuri în piață că avem probleme cu banii, ceea ce nu este deloc adevărat. Poate unele ministere au, dar nu și Casa Națională de Pensii Publice.

Lumea trebuie să știe că există bani și că vor primi pensiile la timp înainte de sărbători, așa cum le-au primit și înainte de Paști, de Revelion, de Sfântul Dumitru sau mai știu eu când.

Nu se pune problema să ajungem în imposibilitatea de a le mai plăti”, a spus Daniel Baciu, citat de Cancan.ro.

În fiecare lună, în cazul în care nu sunt situații excepționale, pensiile se achită pe card „în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni”.

12 decembrie 2023 pică într-o zi de marți, deci nu ar fi motive pentru ca graficul de distribuție să fie dat peste cap.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: