nello construct

În curând, Gara din Câmpia Turzii va fi transformată radical

✅Lucrările de reabilitare a stației CFR din municipiul nostru sunt executate în ritm susținut. Se lucrează pentru ca stația să devină una dintre cele mai moderne din transportul feroviar român.

🚉Acest proiect a fost necesar prin prisma condițiilor degradante în care se afla stația. Pereții erau scorojiți, toaletele insalubre, iar sala de așteptare era, practic, inexistentă. Stația CF din Câmpia Turzii nu mai fusese reparată de peste 30 de ani.

❗După finalizarea proiectului de reabilitare, călătorii vor avea la dispoziție o sală de așteptare modernă, spații sanitare curate, condiții caracteristice transportului feroviar european.

💯Aceste lucrări au fost posibile, datorită corespondenței purtată de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu decidenții din Ministerul Transporturilor și al Infrastructurii, respectiv SN CFR SA.

❎Valoarea investiției este de 3.246.705 lei fără TVA, iar termenul de finalizare al lucrărilor este sfârșitul acestui an.

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: