În căutarea Oului Magic, la Mihai Viteazu (video)

foto_042011_oul-mihaiviteazu-01

A treia ediţie a evenimentului-concurs „În căutarea Oului Magic” s-a desfăşurat sâmbătă la Mihai Viteazu, în prezenţa copiiilor din localitate. Organizatorii, Asociaţia pentru Dezvoltare Rurală Arieş, au oferit şi de această dată premii participanţilor: biciclete pentru cei care au descoperit „Oul Magic”, role pentru două eleve care au obţinut rezultate bune la învăţătură şi alte premii pentru ceilalţi participanţi.

 

„A fost a treia ediţie a evenimentului concurs În căutarea Oului Magic, organizat de Asociaţia de Dezvoltare Rurală Arieş, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Mihai Viteazu. Am avut cam 250 de copii, care au venit să ne „uşureze” de premii. S-au distrat, ne-a plăcut foarte mult şi nouă şi sperăm ca şi la anul să ne întoarcem. Au fost o serie de jucării, ca premii, pentru că am hotărât că dulciurile sunt prea perisabile pentru a le da copiilor. marile premii au fost câte o bicicletă: una mare pentru elevii din clasele III-VIII şi una mică pentru cei de la grădiniţă – până la clasa a II-a. Am dat premii de consolare pentru cei care au câştigat cele mai multe ouă, respectiv un set de palete de badminton şi pentru fetele care au fost cele mai bune la învăţătură au câştigat fiecare câte o pereche de role”, a declarat Ovidiu Bucur, reprezentant al Asociaţiei de Dezvoltare Rurală Arieş.

În căutarea Oului Magic va continua în localităţile Viişoara şi Luna. În Viişoara va fi în 26 aprilie, iar în Luna în 27 aprilie, au precizat organizatorii.

{youtube width=”500″ height=”405″}MAWNeR8RrmY{/youtube}

{youtube width=”500″ height=”405″}-URtYg-C39s{/youtube}

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top