IML-iştii din sud – între nesimţire şi nepăsare

Fratilor, nush daca ati vazut aseara la stiri, cazul barbatului care a fost calcat de tren… de trei ori. Daca nu l-ati vazut, vi-l prezint eu pe scurt. Deci, tipu a trecut pe sine, n-a vazut trenu si a mierlit-o, ok…Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in Rai cu ghibolii, dupa cum zicem noi, ardelenii.

A venit politia si iml-ul din Bucuresti sa constate, sa investigheze si sa ridice cadavrul de pe sine. La un moment dat, agentii IML si-au dat seama ca defapt, mortu’ este pe partea de cale ferata care tine de judetul Ilfov si nu de Bucuresti, asa ca au inceput sa se macaie, ca sa lase trupul sa-l ia ilfovenii sau sa-l ia ei.

Pana sa se decida, a mai venit un tren si a trecut peste cadavru. Apoi au plecat astia de la IML Bucuresti si-au venit aia din Ilfov.

Hau bau, n-au facut nici astia mare lucru, asa se face c-a mai trecut un tren peste cadavru.

Pana la urma, s-au hotarat si au luat cadavrul de pe sine si l-au dus la morga.

Intrebarea care mi-o pun eu este: pana sa se decida pe ce parte a caii ferate a murit mortu…nu puteau sa ridice cadavrul de pe sine ca sa nu mai treaca doua trenuri peste el?

Raspuns: NU, PENTRU CA LEGILE ROMANESTI SUNT DE RAHAT, IAR CEI CARE SE SUPUN LEGILOR SI REPREZINTA AUTORITATEA STATULUI SUNT NISTE INCOMPETENTI NOTORII.

Traim intr-o tara in care nepasarea si nesimtirea sunt calitati innascute.

N-avem ce face.

(Opinie preluată de pe blogul Ovinewshttp://ovinews.wordpress.com)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top