nello construct

Ieri a avut loc serbarea vânătorească ”Deschiderea sezonului de vânătoare 2023-2024”, organizată de AVPS Potaissa Turda pe platoul din Băi (VIDEO/FOTO)

O data cu venirea toamnei, AVPS POTAISSA TURDA a organizat SERBAREA VÂNĂTORESCĂ „DESCHIDEREA SEZONULUI DE VÂNĂTOARE 2023-2024”. La acest eveniment plăcut au participat toți membrii vânători turdeni împreună cu familiile lor.

Pe lângă o expoziție frumoasă de trofee și imagini surprinse de pe cuprinsul fondurilor cinegetice gestionate de asociație, unde se poate vedea buna gospodărire și administrarea vânatului, cei prezenți s-au putut delecta cu porci la proțap, ceaun cu specific vânătoresc, joc și voie bună.

”Vânătoarea obligă o persoană să îndure, să se stăpânească pe sine, chiar și să cunoască cu adevărat mediul sălbatic, acesta este motivul pentru care vânătorii răspund atât de des contribuind la conservare.”, a spus directorul AVPS Potaissa Turda, inginerul Perde Raul Cătălin.

TurdaNews vă prezintă, în exclusivitate, un videoreportaj realizat la acest eveniment și o galerie foto impresionantă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: