m install
nello construct

Şi Mechel a părăsit Cupa României

floris

Mechel Câmpia Turzii a fost eliminată din Cupa României la fotbal, după ce a cedat pe teren propriu în faţa celor de la „U” Cluj, cu 0-1. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Băd, în minutul 11, după un dribling scurt şi un şut plasat la colţul porţii, care a făcut inutil plonjonul lui Szasz. Gazdele au ratat egalarea pe finalul primei reprize, după care în partea a doua s-au dovedit total lipsiţi de inspiraţie.

 Mai întâi, Goga a şutat din careu, dar portarul Bogdan Fărcaş a respins (’31). Apoi, Hadăr a scăpat singur spre poartă, dar s-a pripit şi n-a reuşit să-l învingă pe Fărcaş (’34), după care acelaşi Fărcaş s-a dovedit a fi invincibil şi la şutul lui Drăgan, din interiorul suprafeţei de pedeapsă (’45).

După pauză, clujenii au controlat jocul, puternic susţinuţi de o galerie de circa 200-300 de persoane şi au ratat câteva ocazii de gol, culminând cu faza din minutul 52, când Borza a trimis mingea în bară.

Galeria gazdelor nu şi-a încurajat favoriţii. „Suntem în silenzzio stampa până când pleacă Dorel Purdea de la echipă”, a precizat liderul galeriei, Eugen Pop, alias Jardel, care vrea să ducă până la capăt „războiul” cu tehnicianul echipei Mechel. Înainte de meci, Dorel Purdea chiar a glumit pe marginea acestui fapt, spunând că şi-a luat un tricou cu ţintă pe piept, pentru că el este „ţinta”.

Tehnicianul gazdelor, Dorel Purdea, a folosit echipa:  Szasz – Ianc, Ghenţi, Dandea, Alin Costea (’60 Chioran) – Drăgan, Feher, Goga, Bogdan Costea (’67 M.Rus) – Berchişan (’55 Melnicu), Hadăr.

Perntru cei interesaţi să vadă galeria foto de la acest meci, o pot face dând click AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: