Şi-a pus capăt zilelor

nello construct

Un tânăr de 35 de ani (S.Sebastian Claudiu), din Câmpia Turzii, şi-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Vecinii au sunat la Poliţia Câmpia Turzii sâmbătă seara, sesizându-le că în apartament există o persoană decedată. La sosirea poliţiştilor, aceştia au identificat cadavrul, iar la examinarea exterioară au constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă.

Victima avea un şanţ în jurul gâtului, produs prin spânzurare cu un şnur verde de circa 3 mm.  Poliţiştii susţin că nu sunt suspiciuni privind cauza morţii. Cadavrul a fost depus la morga spitalului Câmpia Turzii, pentru stabuilirea cauzei medicale a morţii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: