Holcim renunţă la un proiect important

Proiectul anunţat anul trecut, care viza construcţia unei unităţi de producţie a cimentului, în judeţul Cluj, în urma unei investiţii de 400 de milioane de euro, a fost suspendat, a informat Markus Wirth, director general al Holcim România, producător de materiale de construcţii.

El a spus că Holcim a trimis în şomaj tehnic, în acest an, 60 de oameni de la mai multe staţii de betoane din regiunea de nord a ţării şi din Bucureşti, în contextul scăderii cererii.

 

 

Holcim Romania estimează pentru anul acesta o scădere de 20% a cifrei de afaceri în cel mai pesimist scenariu, iar în cel mai optimist caz cifra de afaceri va stagna la nivelul din 2008, când compania a raportat 372 milioane de euro, în creştere cu 25% faţă de anul precedent. Totuşi, Holcim , scrie Ziarul Financiar ediţia de Transilvania, nu va reduce preţurile la ciment în următoarea perioadă, pentru că „scăderea preţurilor nu va majora consumul”, iar în condiţiile în care costurile de producţie au rămas la acelaşi nivel cu anul trecut sau chiar au crescut.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top