nello construct

Harta ȘPĂGII în spitalele din Turda și Câmpia Turzii, în luna octombrie 2023! Ce au zis oamenii, au dat sau nu șpagă?!

Platforma graphs.ro, realizată de clujeanul Dragoș Vana, a publicat datele centralizate ale chestionarelor completate de către pacienții spitalelor din România, care se transmit în mod anonim la Ministerul Sănătății, pentru luna octombrie 2023.
Conform acestor date, Spitalul Municipal Turda își continuă trendul descendent înregistrat în ultimele luni, când au fost tot mai puține cazuri de ”șpagă” raportate, ajungând ca în luna octombrie 2023 o singură persoană  să  raporteze situații de acest gen, ceea ce reprezintă un procent de 0.79% din chestionarele completate de către pacienții unității spăitalicești.                           În cazul Spitalului Municipal ”Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, în luna octombrie nu s-a raportat niciun caz de ”șpagă”. De altfel, în ultimele 6 luni, astfel de cazuri au fost extrem de rare și doar sporadice, în condițiile în care în 4 din cele 6 luni nu s-a raportat nicio situație de acest gen, iar în celelalte două luni s-a raportat câte un singur caz.

Zona Turda-Câmpia Turzii se încadrează astfel în trendul existent la nivel județean, județul Cluj fiind mult sub media națională de ”șpăgi” raportate (1.59% în luna octombrie), cu doar 0.9% de persoane care au raportat astfel de situații, din totalul celor care au completat astfel de chestionare de feedback.

Totuși, la nivel județean, acest procent a crescut în octombrie, comparativ cu luna septembrie, când a fost 0.69%. Cele mai multe cazuri de șpăgi raportate au fost la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj-Napoca, unde au fost 9 astfel de cazuri în luna octombrie (1.37%).

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: