Handbal: Turda a organizat un trial al loturilor naționale de cadeți și juniori

foto_102017_trial-turda

Sala „George Barițiu” din Turda a fost gazda unui trial al loturilor naționale, rezervat cadeților și juniorilor.

 

Începând cu ora 10, alături de aproximativ 40 de sportivi, au fost prezenți și câțiva dintre antrenorii de la juniori de la cluburile din România. Dintre antrenori, au fost prezenți: Iuliu Varady (CSS 2 Baia Mare), Lorand Șipoș (CSS Odorhei, antrenor secund al lotului național de juniori și responsabil pentru zóna Transilvania a programului „Talent plan Romania”), Alina Munteanu (LPS Târgu Mureș), Iulian Alexandru (Potaissa Turda), Aurel Oroian (coordonatul centrului de copii și juniori de la Turda) și Ștefan Ciuntu (preparator fizic al FRH). Totul s-a desfășurat sub comanda spaniolului Jordi Giralt, antrenor principal al lotului de juniori și coordonator loturi juniori și cadeti, precum și conducător-coordonator al programului „Talent plan Romania”

Jordi Giralt a declarat în exclusivitate pentru TurdaNews: „Ideea acestui trial este să vedem și să căutăm jucători în toată România. Să căutăm jucători care pot să facă parte din loturile naționale ale României. E dificil de spus dacă vom găsi jucători acum, încă sunt tineri și trebuie să muncească mult. E important să înțeleagă că echipa națională e întotdeauna deschisă pentru ei și să înțeleagă că au mult de muncit. Sunt doar de două luni în România și sunt prima dată la Turda. Știu despre Potaissa că este o echipă foarte bună; cred că este un club bine organizat, cu condiții bune de muncă. E un club bine clădit, dar nu știu detalii, pentru că sunt doar de două luni aici.”

Trialul va continua pe tot parcursul zilei de astăzi.

Antrenorii prezenți, de la stânga la dreapta: Ștefan Ciuntu (preparator fizic FRH), Lorand Șipoș (CSS Odorhei), Jordi Giralt (coordonator loturi de cadeți și juniori FRH), Alina Munteanu (LPS Târgu Mureș), Iuliu Varady (CSS 2 Baia Mare), Iulian Alexandru (Potaissa Turda), Aurel Oroian (coordonator centru de copii și juniori Potaissa Turda)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top