potaissa steaua

Handbal: Potaissa Turda pierde duelul cu Steaua și ratează Final Four-ul Cupei României

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 34-36, în fața celor de la Steaua București, într-un meci care a contat pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Începutul partidei a fost unul extrem de echilibrat (7-7, min 12). Steaua a fost prima care a reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj (8-10, min 17). Jucătorii antrenați de Marius Stavrositu au continuat să forțeze, mărindu-și diferența la cinci goluri (12-17, min 23).

Finalul primei reprize a aparținut Turzii, „magnificii” reușind să se apropie la două goluri până la pauză (19-21).

Potaissa a început excelent repriza a doua și a reușit să marcheze primele patru goluri (23-21, min 35). Diferența s-a menținut până în minutul 39, când Steaua a reușit să egaleze (25-25). Finalul de meci a fost unul extrem de echilibrat, cele două echipe alternând la conducere.

Cea mai controversată fază a întâlnirii s-a petrecut în ultimul minut, când Steaua avea un gol avans și atacul. Mingea l-a lovit în picior pe un jucător de-al steliștilor, însă observatorul Radu Chirvase a indicat faptul că Stavrositu a cerut time-out înainte de „picior”.

După reluare meciului, steliștii au reușit să ducă atacul până la final și a reușit să se impună, scor 36-34.

Potaissa Turda a reușit în acest sezon să câștige medaliile de argint în Liga Zimbrilor și va evolua în sezonul viitor în European Handball League.

POTAISSA TURDA – STEAUA BUCUREȘTI 34-36

Potaissa Turda: Ghiță (8 goluri), Dumitriu (5), Cîntec (4), Dragas (4), Thalmaier (3), Lazăr (2), Talas (2), Pavel (2), Szoke (2), Pop (1), Ghivil (1).

sursă foto: Răzvan Păsărică/Action Foto

Comentarii

ULTIMELE articole: