Handbal: Potaissa Turda a debutat cu victorie în Cupa Potaissa!

Potaissa Turda a debutat cu victorie în Cupa Potaissa, competiție care se dispută azi și mâine la Turda, la care au fost invitate U Cluj, HC Petre Reșița și Energia Pandurii Târgu Jiu.

Turdenii au învins cu 39-31 (22-18) pe U Cluj, la capătul unui meci pe care l-au dominat în cea mai mare parte a confruntării.

Pentru formația turdeană au marcat: Georgică Cântec (9), Claudiu Dediu (8), Răzvan Pavel (5), Flavius Câmpan (4), Nenad Savic (3), Roland Thalmaier (3), Michal Urban (2) și Mircea Alisie (1). De menționat că pe final de meci, în poarta turdeană a intrat și tânărul Coman, care a avut câteva intervenții foarte bune. De altfel, antrenorul Horațiu Gal l-a folosit co0nsistent și pe Roland Thalmaier, component și el al echipei de juniori I a Potaissei Turda, care face parte și din lotul național al României, care s-a calificat recent la Campionatul Mondial din Brazilia.

În celălalt meci al primei etape, HC Adrian Petrea a furnizat o surpriză, reușind să termine la egalitate, 30-30, cu Energia Pandurii Târgu Jiu.

În această după-amiază se va disputa și etapa a II-a, de la ora 17.00 U Cluj confruntându-se cu Energia pandurii Târgu Jiu, iar de la ora 19.00 Potaissa Turda va juca cu HC Adrian Petrea Reșița.

Mâine, de la ora 10.00, HC Adrian Petrea Reșița va juca cu U Cluj, iar de la ora 12.00, turneul se va încheia cu confruntarea dintre Potaissa Turda și Energia Pandurii Târgu Jiu.

Comentarii

ULTIMELE articole: