m install
nello construct

Handbal, Liga Zimbrilor: Turda pierde în ultima secundă la Baia Mare!

floris

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 33-34, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, într-o partidă ce a contat pentru etapa a IV-a din Liga Zimbrilor.

Băimărenii au început bine jocul și au reușit să se distanțeze la 3-1 (min 7), reușind chiar să mărească diferența (5-2, min 10), pe fondul unui joc excelent în poartă al lui Terechov.

La scorul de 6-3, Turda a reușit să marcheze de trei ori la rând (6-6), însă replica a venit imediat de la Minaur (9-6, min 17).

Potaissa a avut câteva minute excelente de joc și s-a apropiat la un singur gol (12-11, min 22), și chiar a avut șansa egalări, dar aruncarea lui Reza a fost blocată. Gazdele au profitat la maximum și „s-au dus” la patru goluri (15-11 min 29). În ultimele două minute, Turda a marcat de trei ori, și s-a intrat la cabine cu Baia Mare în avantaj, scor 16-14.

La fel ca și în prima repriză, începutul a aparținut maramureșenilor, care au reușit să „pună pe tabelă” diferența cea mai mare, 20-15 (min 35).

A urmat o perioadă excelentă pentru Turda, care a avut un interval de cinci goluri marcate și doar unul primit (21-20, min 40).

În această perioadă, Minaur și-a pierdut și unul dintre cei mai buni oameni de atac, Vujic ieșind de pe teren, în urma unei accidentări.

La scorul de 23-22 (min 43), Nagy a primit cartonașul roșu, după ce a fost eliminat de trei ori în acest meci.

A urmat o perioadă foarte echilibrată, în care Turda a reușit egaleze în minutul 48 (26-26). Potaissa a avut șanse de două ori să treacă în avantaj, la 29-29 și 30-30, însă jucătorii turdeni au ratat atacurile.

Finalul a fost unul de infarct

Potaissa a trecut în avantaj, scor 32-33, când mai erau 74 de secunde de joc. Vujovic a marcat pentru 33-33, când mai erau 36 de secunde de joc. Potaissa a avut atacul, dar aruncarea lui Hanțaru (cu 5 secunde înainte de final) a fost blocată de Terechov.

Alexandru Sabou a cerut time-out, iar Kbilashvili a fost eliminat 2 minute, după ce a faultat.

În ultima secundă, Fotache a aruncat spre poartă, a marcat, însă a fost faultat, iar aruncarea sa a fost „căzută”, astfel încât cei doi arbitrii au indicat 7m. Kozakevych a reușit să transforme și să câștige cele trei puncte pentru băimăreni.

S-a terminat 34-33 și pentru Potaissa Turda urmează un alt meci extrem de dificil, pe teren propriu, contra celor de la CSM Focșani (sâmbătă, ora 18:00).

MINAUR BAIA MARE – POTAISSA TURDA 34-33 (16-14)

Potaissa Turda: Thalmaier (7), Ghiță (6), Pop (5), Hanțaru (4), Dumitriu (3), Kbilashvili (3), Ghivil (2), Reza Oraei (2), Talas (1)

Minaur Baia Mare: Molino (9), Vujovic (7), Kotrc (5), Kozakevych (4), Botea (4), Vujic (3), Nagy (1), Ratkovic (1)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: