nello construct

Handbal, Liga Zimbrilor: Potaissa Turda – CSM Focșani 35-35. Meciul care era să nu mai fie transmis!

În primul rând începem cu începutul! Din august 2016, de la Vaslui, TurdaNews a transmis toate partidele Potaissei Turda care nu au fost la TV (două excepții, una a fost cauzată de COVID-19 și cealaltă de o vacanță planificată cu un an înainte).

În rest, toate meciurile au fost transmite pe canalul YouTube al TurdaNews (cu acces liber), inclusiv meciul cu CSM Vaslui din prima etapă a campionatului. Indiferent de deținătorul de drepturi TV (Digi, TVR sau trustul Pro).

Acum, după articolele în care TurdaNews a criticat arbitrajele în jocurile Turzii, FRH, inițial nu a acordat dreptul de a transmite jocul cu CSM Focșani. A fost nevoie și de ajutorul celor de la Pro, ca lumea să vadă meciul de la Turda, inclusiv suporterii Focșaniului.

Citește și: SCANDALOS! Potaissa Turda are parte de arbitrii care au ”executat-o”, în confruntarea cu Focșaniul!

Despre meci, nu prea sunt multe de povestit. Este al treilea meci consecutiv în care perechea Pârvu – Potârniche arbitrează meciurile dintre cele două (Turda nu a câștigat niciunul). Este al cincilea meci consecutiv cu cei doi arbitrii la centru pe care Turda nu îl câștigă. Statistică!

Poate un singur lucru despre meci, Potaissa a reușit să egaleze în ultima secundă.

Felicitări publicului și jucătorilor!

Despre handbal – altădată!

La finalul partidei, Horațiu Gal a avut o replică foarte bună: „S-au schimbat regulile? Într-o parte se aplică, în cealaltă nu se aplică. Nu mai înțeleg nimic! Nu mai am ce să zic!”. Pentru Turda au marcat: Hanțaru (9), Dumitriu (5), Ghiță (5), Ghivil (4), Thalmaier (4), Vojvodic (2), Pop (2), Vereș (2), Reza Oraei (1), Ramos (1).

sursă foto: Mircea Roșca/Mihaela Bobar/www.ActionFoto.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: