m install
petlinii
nello construct

Handbal, Liga Zimbrilor: Potaissa Turda a câștigat ultimul duel al anului

floris

Potaissa Turda a câștigat astăzi, scor 24-18, în fața celor de la Minaur Baia Mare, într-un meci ce a contat pentru etapa a XV-a, din Liga Zimbrilor. Meciul cu băimărenii a fost ultimul din acest an, încheind astfel și turul campionatului.

Jucătorii antrenați de Horațiu Gal au început mai bine meciul și au reușit să se desprindă la două goluri după doar șase minute (3-1). Băimărenii, considerați oaspeți în meciul de la Sfântu Gheorghe, au revenit rapid pe tabelă și până la jumătatea primei reprize, meciul a fost echilibrat.

În minutul 24, la scorul de 9-7 pentru Turda, Nenad Savic a văzut cartonașul roșu, ca urmare a unei intervenții asupra lui Toledo.

Irimuș a reușit să „închidă” poarta, atacul „și-a făcut treaba”, iar Potaissa a avut un avantaj de două goluri la pauză, scor 11-9.

Turdenii au rezolvat partida în primele 10 minute din repriza secundă, când s-au distanțat la cinci goluri (16-11). Irimuș a continuat evoluția senzațională din poartă, iar meciul a „curs” într-o singură direcție.

Pe final de meci, Potaissa și-a mărit avansul, iar Irimuș și-a încununat evoluția cu un gol marcat din poartă în poartă.

Potaissa Turda s-a impus cu 24-18 și termină turul de campionat, și anul 2020, pe locul 2 al clasamentului.

POTAISSA TURDA – MINAUR BAIA MARE 24-18 (11-9)

Potaissa Turda: Ghiță (4 goluri), Talas (4), Pop (4), Pavel (3), Cîntec (3), Szoke (2), Lazăr (1), Dragas (1), Zacaciurin (1), Irimuș (1).

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: