Handbal, Liga Națională: Potaissa Turda s-a impus în partida contra Dunării Călărași după o prestație de nota 10 a lui Ionuț Irimuș (VIDEO)

foto_022018_potaissa-calarasi

Potaissa Turda s-a impus în această seară, scor 28-20, în fața celor de la Dunărea Călărași, într-o partidă care a contat pentru etapa a XVIII-a, din cadrul Ligii Naționale.

 

Partida a început extrem de echilibrat, primul gol venind abia în minutul al patrulea. Potaissa s-a desprins la trei goluri, după golul lui Thalmaier (5-2, min 8), însă Dunărea a reușit să „strângă” scorul (11-10, min 26). Horațiu Gal a cerut time-out și până la finalul primei reprizei Turda a mai marcat de patru ori, oaspeții înscriind o singură dată.

Repriza a doua a fost o adevărată reprezentație de gală a lui Ionuț Irimuș, acesta reușind să „închidă” poarta. Ajutat de o apărare agresivă, Irimiuș a încasat doar două goluri în primele 18 minute ale reprizei secunde (22-13, min 47). Finalul partidei a fost unul lipsit de emoții, turdenii reușind să se impună la o diferență de opt goluri.

S-a terminat 28-20 și Potaissa Turda urcă pe locul al doilea al clasamentului, la un singur punct de liderul, Steaua București. Etapa viitoare, Potaissa Turda va evolua pe terenul celor de la HC Vaslui (22 februarie), existând șanse mari ca partida să fie transmisă în direct pe TurdaNews.

La finalul partidei, eroul meciului, Ionuț Irimuș, ne-a declarat: „A fost un meci dificil, Dunărea a jucat tot timpul bine cu echipele din fruntea clasamentului; acum două etape au făcut egal la Dinamo, au avut jocuri bune și acasă, au bătut Steaua, ne-au bătut și pe noi. Ne-am mobilizat foarte bine în apărare, în primele șase minute au avut un șut sau două pe poartă. Am marcat și pe contra-atac, și pe faza a doua, azi ne-a ieșit totul. Publicul a fost extraordinar, la Turda și când veneam ca adversar, se punea mare presiune pe adversar.”

 

POTAISSA TURDA – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 28-20 (15-11)

Potaissa Turda: Irimuș (20 intervenții), Varo (5), Fleșer – Ghiță (5 goluri), Cîntec (4), Thalmaier (4), Iancu (4), Ignat (4), Lazăr (3), Rotaru (2), Stamate (1), Zacaciurin (1), Pințoiu, Savic, Adomnicăi, Asoltanei,

Dunărea Călărași: Chicovani (6 goluri), Timofte (2), Lazovic (2), Peric (2), Dinescu (1), Starchenko (1), Tărîță (1), Dospinescu (1), Vârtic (1), Grasu (1), Nosrati (1), Popia (1)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top