Handbal: Începe Cupa României! Turda întâlnește în turul II pe CSU Târgu Jiu (Video)

potaissa bacau

Astăzi la București a debutat turneul Cupei României, competiție ce se desfășoară pe parcursul a șapte zile în capitala României.

Datorită clasării în Liga Zimbrilor, Potaissa Turda are primul tur liber și va evolua abia în runda secundă, contra celor de la CSU Târgu Jiu. Gorjenii trebuiau să evolueze în turul 1 contra celor de la Sighișoara, însă formația mureșeană nu s-a mai prezentat.

Potaissa merge la București cu întregul lot valid și speră să aducă trofeul la Turda. Ar fi primul trofeu intern pentru Potaissa, echipă care a câștigat Cupa Challenge în sezonul 2017-2018.

Horațiu Gal se va baza în meciul de mâine pe jucătorii mai tineri din lot, tocmai pentru a avea jucătorii cu experiență mai proaspeți pentru meciul de joi, când Turda va evolua, cel mai probabil, contra Stelei.

Final Four-ul Cupei României se va disputa în Sala Polivalentă din București, în acest week-end.

Înaintea plecării spre București, Horațiu Gal și Radu Lazăr, au declarat:

„Ne-am pregătit o săptămână întreagă pentru Cupa României. Mâine vom avea un meci cu echipa din Târgu Jiu, în care băieții mai tineri, care au evoluat mai puțin, să își aducă aportul, să aibă o șansă să joace și să o facă așa cum ne așteptăm.

Este foarte bine că nu avem jucători accidentați și e toată lumea prezentă. Eu zic că avem șanse să aducem trofeul la Turda. Ar fi fost foarte bine să fim însoțiți de galeria noastră, de suporterii noștri. Din păcate, momentan nu se poate. E bine dacă ne vor ține pumnii și cu ajutorul lor să ne iasă lucrurile așa cum ne dorim.” – Horațiu Gal

„Mergem la București cu speranțe mari, e primul an în care am devenit vicecampioni și știm că ne putem bate de la egal la egal cu oricine. A fost un sezon greu, ne-au lipsit suporterii, ne-au lipsit meciurile de acasă. Chiar dacă nu au fost la sală, pe suporterii i-am simțit aproape, prin încurajările lor din mediul online sau când ne întâlneam prin oraș.” – Radu Lazăr

Potaissa Turda – CSU Târgu Jiu va avea se va disputa mâine, începând cu ora 10:30 și va fi transmis  în direct pe tv.frh.ro

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top