Handbal, EHL: Meci perfect pentru Potaissa Turda care se califică în turul II preliminar din European Handball League (Video)

turda gorica

Magnificii de la Potaissa Turda au reușit un meci superb în Croația și au reușit să se califice în turul următor din EHL (European Handball League), ultimul dinaintea grupelor principale.

Cu un deficit de două goluri după partida de la Turda, jucătorii Potaissei s-au deplasat extrem de motivați în Croația, hotărâți să răstoarne scorul din tur și să se califice în turul următor.

Elevii antrenați de Horațiu Gal au început tare încă din start și după doar 11 minute, Potaissa avea deja trei goluri avans pe tabelă (4-7, min 11). A

Diferența a crescut constant, portarii Irimuș și Șelaru fiind extrem de inspirați în poartă. De altfel, cei doi au apărat 20 de aruncări ale croaților.

La pauză, Potaissa avea un avantaj confortabil, 18-11.

Ajutați de o experiență net superioară în competițiile europene, turdenii au gestionat perfect repriza a doua, diferența menținându-se constantă pe tabelă.

Linia de 9m a Turzii a funcționat la capacitate maximă – Ghiță, Cîntec și Szoke reușind să marcheze, împreună, 21 de goluri.

S-a terminat 32-27 și Potaissa așteptă să își afle adversara din turul II preliminar al European Handball League. Partidele din turul II preliminar vor avea loc la finalul lunii septembrie.

HRK GORICA – POTAISSA TURDA 27-32 (11-18)

Potaissa Turda: Ghiță (9 goluri), Cîntec (6), Szoke (6), Thalmaier (3), Pop (3), Iancu (2), Pavel (2), Dragas (1)

HRK Gorica: Novak (6 goluri), Cavar (5), Cekovic (4), Laljek (4), Gal (3), Klarica (2), Kraljevic (2), Goricanec (1)

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top