nello construct

Handbal: Doi handbaliști de la Potaissa Turda în cantonamentul naționalei din Elveția. Programul echipei naționale

Doi jucători de la Potaissa Turda participă în această perioadă la un cantonament de pregătire al echipei naționale în Elveția.

 

Adrian Țenghea și Roland Thalmaier sunt handbaliștii care reprezintă clubul turdean la Yellow Cup, turneu amical, ce se desfășoară la finele fiecărui an.

Echipa națională a mai desfășurat un cantonament de pregătire, în perioada 18-22 decembrie, la Barcelona, unde pe lângă cei doi jucători, a mai participat și Gică Cîntec, acesta accidentându-se la unul dintre antrenamente.

România va evolua într-o partidă amicală, astăzi, contra Elveției. Apoi, în 29 decembrie, de la ora 22:00, este programat primul meci de la Yellow Cup, România – Rusia. În funcție de rezultatele meciurilor din prima zi, echipa națională va evolua sâmbătă, ori de la 19:20 (România – Elveția), ori de la ora 22:00 (România – Serbia).

După turneul din Elveția, echipa națională se va reuni pe data de 1 ianuarie, la Călărași, unde în perioada 5-6 ianuarie este programat Trofeul „Carpați”, unde mai participă Bahrain, Portugalia și Tunisia.

În perioada 11-13 ianuarie este programat turneul de calificare la Campionatul Mondial, România urmând să evolueze într-o grupă cu Insulele Feroe, Ucraina și Italia. Toate partidele se vor disputa la Bolzano, în Italia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: