m install
petlinii
nello construct

Handbal, Cupa Challenge: Potaissa Turda în fața returului cu TENAX Dobele. Partida poate fi urmărită în direct pe TurdaNews (Video)

floris

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, contra letonilor de la TENAX Dobele, în manșa retur a turului III din Cupa Challenge.

În jocul desfășurat în Letonia, Potaissa a reușit să se impună, scor 38-35.

Turdenii vin după o înfrângere la Făgăraș, scor 30-29, și speră să se revanșeze în fața propriilor suporteri, care vor umple mâine sala din Turda.

Înaintea jocului de mâine, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Mâine va fi un meci important, un meci care ne poate duce în primăvara europeană. O să încerc să introduc și jucătorii mai tineri, să vedem dacă au posibilitatea să joace. E foarte important să ne revenim psihic după eșecul de la Făgăraș. Este bine că urmează acest meci la trei zile, ca să încercăm să facem lucrurile să fie mai bune, să uităm ce a fost acolo. Sper să fie o atmosferă frumoasă, sala plină, băieții au nevoie după ultimul meci de puțină energie, ca să redevenim echipa fantastică.”

Din fericire, antrenorul turdean nu are nicio problemă la nivelul lotului, din punct de vedere medical, toți jucătorii fiind apți de joc.

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Bulgaria, formată din Svetoslav Jovchev și Zvezdelin Yonchev. Observator din partea EHF va fi grecul Antonis Hadjinikolaou.

Potaissa Turda – TENAX Dobele va fi în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 18:00.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: